Zoek je naar valentijn cadeaus waarmee je het hart van de ander in vuur en vlam zet? Wij zorgen ervoor dat je de ontvanger kan veroveren, met cadeaus waarmee je een geweldige indruk maakt. Om samen de romantiek te beleven of om op een voorzichtige manier aan te geven dat je diegene misschien wel leuker vindt dan alleen aardig…

5x hartverwarmende romantiek

Ga je voor hartverwarmende romantiek? Met de volgende valentijn cadeaus maak je een geweldige keuze:

  • Bloemen die heerlijk ruiken
  • Chocolade in een telegram
  • Hotelkamer met jacuzzi
  • Wellness om samen van te genieten
  • Stuur een bijzondere kaart

Bloemen die heerlijk ruiken

Met name vrouwen houden van bloemen. En sterker nog, met een mooi boeket in hun handen kunnen ze eigenlijk niet anders dan op slag verliefd op je worden. Het is een schot in de -hoe toepasselijk- roos, waarmee je hoe dan ook een uitstekende keuze maakt.

Chocolade in een telegram

En weet je van hem of haar dat chocolade gewaardeerd wordt? Stuur een chocoladetelegram. Het is een van de valentijn cadeaus waarmee je voorzichtig bekend kunt maken hoe leuk je de ander vindt. En waarmee je zeker weet dat de ontvanger enorm van het cadeau zal genieten natuurlijk.

Hotelkamer met jacuzzi

Ben je al samen en wil je hem of haar weer eens op een leuke manier verrassen? Dan is een hotelkamer met jacuzzi een goed idee. Om de wereld even helemaal te verlaten en samen te genieten van de bijzondere momenten.

Wellness om samen van te genieten

Of boek een dagje of zelfs een weekend in de wellness, als je weet dat de ander daar ook van houdt. Om al die tijd lekker nergens aan te denken en gewoon te genieten van alle luxe en ontspanning die er beschikbaar is.

Stuur een bijzondere kaart

Of pak het met de valentijn cadeaus juist heel voorzichtig aan, door in ieder geval alvast een kaart te sturen. De beste manier om je bekend te maken als de stille aanbidder, of met een tipje van de sluier om de weg te openen naar het eerste contact natuurlijk.

 

Geweldige valentijn cadeaus om te geven

Gebruik de bovenstaande tips om geweldige valentijn cadeaus te geven. Die natuurlijk niet veel hoeven te kosten, omdat je het zelf zo duur kunt maken als je wilt. Wij zorgen er met de tips graag voor dat jij een romantische of zelfs hartstochtelijke valentijn zal beleven.