Een cadeaubon geven en het daarmee bijzonder maken? De bekende bonnen hebben we allemaal wel eens gehad, dus dat kan wat ons betreft beter. Wij geven je een aantal handige tips, waarmee je ervoor zorgt dat de ander jouw bon wél zal onthouden!

Zo maak je de cadeaubon bijzonder

Benieuwd hoe je het bijzonder maakt als je een cadeaubon wilt geven? Wij zetten een paar handige tips voor je op een rij:

  • Maak het persoonlijk
  • Verras met een bijzondere bon
  • Combineer de cadeaubon

Maak het persoonlijk

Een cadeaubon wordt bijzonder als je het persoonlijk maakt. Doe er een persoonlijke boodschap bij en denk na over wat de ander graag zou willen hebben. Dus denk verder dan de boekenbon of de dinerbon, die we allemaal wel eens hebben gehad.

En kun je met de bon iets cadeau doen om samen te gaan beleven? Daar wordt het een echt persoonlijk cadeau van, waarmee je zeker weet dat je een goede indruk zal maken op de ontvanger.

Verras met een bijzondere bon

De cadeaubon is er in allerlei varianten. Wist je bijvoorbeeld dat je een fashionbon, een sieradenbon of een speelgoedbon cadeau kunt doen? Laat zien dat je de ander goed kent en dat je weet wat hij of zij van je zou willen hebben.

Met een bijzondere bon maak je er een geweldig cadeau van, waar je heel duidelijk tijd en moeite in hebt gestoken. En toch kan de ontvanger ervan kopen wat diegene wil, zodat je met de cadeaubon die je cadeau doet een uitstekende keuze maakt.

Combineer de cadeaubon

Heb je nog wat budget over naast de cadeaubon die je wilt geven? Doe er een bloemetje bij of ga voor een lekker stuk chocolade. Zo weet je zeker dat de bon goed in de smaak zal vallen en met bloemen maak je natuurlijk iedereen blij.

De cadeaubon als geweldig cadeau

De cadeaubon is een geweldig cadeau, vooral met de bovenstaande tips. Zorg er daarmee voor dat je de ander op een leuke manier kunt verrassen, zodat jouw cadeaubon bovenaan het lijstje met favoriete cadeaus eindigt.