leuke cadeaus

Leuke cadeaus geven? Het lijkt een kunst, maar het is makkelijker dan je misschien zou denken. Tenminste, als je het eens over een andere boeg durft te gooien en het bijvoorbeeld goed introduceert.

Er is altijd iemand die het leukste cadeau geeft op een verjaardag en die daar op een overtuigende manier de aandacht mee trekt. Waardoor jij misschien niet goed weet wat je moet geven, terwijl je het zo graag ook een keer goed zou doen.

Met een paar handige tips kun je de aandacht richten op jouw cadeau, dat de ander heel leuk zal vinden en waarmee je zeker weet dat je een geweldige indruk achterlaat.

 

Leuke cadeaus verdienen een inleiding

Een leuk cadeau wordt pas echt leuk als je het op een bijzondere manier inleidt. Waarmee je aangeeft dat je goed naar de ander geluisterd hebt, zodat je weet wat die persoon graag van je wil hebben.

Zodra je het leuk weet in te leiden wordt ieder cadeau een leuke keuze, omdat je de ander mee kunt nemen in jouw belevings- en keuzewereld, waarmee je tot een bepaald cadeau kwam. Neem daarom even de tijd om na te denken over je inleiding, zodat je jouw cadeau bijzonder kunt maken, zelfs als het maar een kleinigheidje is.

 

Leuk en grappig: 5x inspiratie

Wil je inspiratie opdoen met leuke cadeaus om de ander mee te verrassen? We zetten 5 handige tips voor je op een rij, inclusief de inleiding die je daarbij kunt geven:

 • Bureaustofzuiger
  Is de ander altijd maar aan het werk en kan het allemaal wel wat opgeruimder? Een leuk cadeau is dan een bureaustofzuiger, waarmee je een knipoog maakt naar zijn of haar drukke bestaan. Als je het leuk brengt is het bovendien nog best een handig cadeau, om de kruimels en andere kleinigheden netjes op te ruimen.
 • Ik ben niet koppig-mok
  Een leuk cadeau verzinnen voor een echte koffieleut? Of voor iemand die stiekem best koppig is, maar wat je natuurlijk niet rechtstreeks tegen de ander kunt zeggen? De ‘Ik ben niet koppig’-mok is dan een geweldig cadeau.
 • BBQ-brandijzer
  De echte BBQ-koning verras je met bijvoorbeeld een BBQ-brandijzer. Om het vlees te grillen met de typische afdrukken, waarmee het meteen een bijzonder stuk wordt. En leid je het in met een paar complimenten voor de BBQ’er? Dan weet je zeker dat je daarmee een geweldige keuze maakt.
 • Antieke wereldbol
  Misschien wel het leukste cadeau voor iemand die de wereld graag over reist. Om lekker bij te kunnen zitten, te plannen en alvast weg te dromen bij de volgende bestemming. Opnieuw een cadeau om in te leiden voor de fanatieke reiziger, zodat je daar een heel leuke keuze mee maakt.
 • Persoonlijk bagagelabel
  En wil je die reiziger op een andere manier verrassen, met de plannen die al zijn gemaakt? Een persoonlijk reislabel maakt het eenvoudig bijzonder. Als leuk cadeau om de ander mee te verrassen, zodat je daarmee hoe dan ook een goede keuze maakt.