Wat is het liefste valentijnscadeau dat je het liefst zelf zou krijgen? Met die vraag kom je er eenvoudig achter wat je ander kunt geven. Als je jouw stille liefde langzaamaan een hint wilt geven. Of als jullie al veel langer samenzijn en je gewoon zin hebt in een romantisch cadeau natuurlijk.

 

5 romantische valentijnscadeaus

Benieuwd hoe je het romantisch aanpakt als valentijn weer voor de deur staat? We zetten 5 cadeaus voor je op een rij waarmee je het goed aanpakt:

  • Love-socks voor de liefde
  • Anti-stressen met een boek (Fokking Druk)
  • Verleidelijk parfum
  • Luxe whisky truffels
  • Koffie voor morgenochtend

Love-socks voor de liefde

Wat is het meest romantische dat je de ander kunt geven voor de kledingkast? Juist, een paar sokken! Om samen weg te dromen op de bank en bijvoorbeeld een fijn filmpje aan te zetten. Kies voor de love-socks, waarmee je de ander op een heel lieve manier kunt verrassen met een valentijnscadeau.

H3 Anti-stressen met een boek (Fokking Druk)

Zin om lekker te ontspannen en samen even nergens aan te denken? Ga voor een boek om goed bij te anti-stressen, zoals Fokking Druk. Laat het lezen en lees het daarna zelf ook, zodat er in jullie leven zo min mogelijk ruimte is voor stress waar je niet op zit te wachten.

Verleidelijk parfum

Wil je jouw lover verleiden of laten zien dat je hem of haar goed kent? Kies een verleidelijk parfum, waarvan je weet dat het goed in de smaak zal vallen. Voor iedere dag of voor de spannende momenten ’s avonds, waarmee je zelf de toon kiest die je inzet.

Luxe whisky truffels

Echte liefde gaat eigenlijk altijd door de maag, dus een set luxe whisky truffels is altijd een uitstekend valentijnscadeau. Verras de ander met chocolade, met whisky en met de combinatie van beiden, voor een van de beste cadeaus die je kunt kiezen.

Koffie voor morgenochtend

En blijf je voor het eerst slapen of zijn jullie al een tijdje serieus aan het daten? Een valentijnscadeau dat altijd in de smaak valt is een koffie percolator. Om traditionele koffie te zetten, voor de echte liefhebbers daarvan. En voor jou natuurlijk, als jullie ’s morgens samen wakker worden.

 

Het beste valentijnscadeau om te geven

Zoek je naar het beste valentijnscadeau om te geven? Met de bovenstaande tips weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Voor een cadeau dat romantisch in de smaak zal vallen, dus waarmee het daaraan in ieder geval niet zal liggen.