Met welke cadeaubon zorg je voor een echt leuk cadeau, dat de ander zich nog lang zal herinneren? Je wilt natuurlijk voorkomen dat de bon op de stapel gaat, met andere kaarten die liggen te wachten om uiteindelijk te verlopen.

Wij zetten een paar handige tips voor je op een rij, waarmee je een cadeaubon geeft die de ontvanger zich wel zal herinneren. Dankzij bonnen voor ervaringen, om (samen) wat te gaan doen en op die manier iets bijzonders te beleven.

 

Cadeaubon voor een bijzondere ervaring

Benieuwd hoe je dat aanpakt? Met de volgende cadeaubonnen geef je een bijzondere ervaring cadeau:

  • Kunst en cultuur cadeau
  • Lekker uit eten
  • Dagje naar de sauna

Kunst en cultuur cadeau

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het is een geweldige keuze om de ander mee te verrassen. De ontvanger kan naar het museum of naar het theater. En is diegene gek op musicals of andere voorstellingen? Ook die kun je ermee boeken, waardoor je er acht alle kanten mee op kunt.

En hebben jullie het vaak leuk samen? Maak het dan persoonlijker, door een paar data voor te stellen om er gezellig samen op uit te trekken. Het wordt dan een geweldige middag of avond, waar jullie het nog lang over zullen hebben.

Lekker uit eten

Op een vergelijkbare manier kun je een cadeaubon geven waarmee de ontvanger lekker uit eten kan. Dat kan met de Diner Cadeaukaart, net als met het Dinercadeau Sterrenrestaurants. Dus verras de ander met een lekker avondje uit eten of een bijzondere ervaring in een restaurant met één of meerdere sterren.

Dagje naar de sauna

En is die ander gek op een dagje wellness en ontspanning? Een dagje sauna is dan een uitstekende keuze. Om even lekker te ontspannen en helemaal nergens aan te hoeven denken. Waar je natuurlijk mee naartoe kunt om er samen van te gaan genieten, of om cadeau te doen voor een stel waarvan je weet dat ze daarvan houden.

Welke cadeaubon je op deze manier ook kiest, het wordt altijd een ervaring die de ontvanger zich nog lang zal herinneren. Zo weet je zeker dat jouw bon cadeau een geweldige keuze is.