Met cadeaubonnen zorgen voor een origineel cadeau? Dat is misschien lastig als je denkt aan een boekenbon, een bioscoopbon of een dinerbon die we allemaal wel eens hebben gehad. Gelukkig zijn er ook meer originele bonnen beschikbaar, waarmee je de ander wel op een leuke manier kunt verrassen. Wij helpen je daarmee inspiratie op te doen.

5 originele cadeaubonnen

Zoek je naar originele cadeaubonnen? Deze 5 bonnen zijn een goed idee:

  • Fashionbon
  • Sieradenbon
  • Speelgoedbon
  • Tijdschriftenbon
  • Wijncadeaubon

Fashionbon

Met de fashionbon kan de ontvanger lekker gaan shoppen. Het is een van de cadeaubonnen die met name bij vrouwen eigenlijk altijd goed in de smaak valt. Wat dat betreft is het misschien wel de makkelijkste keuze om de ander op een leuke manier te verrassen.

Sieradenbon

Wil je het wat exclusiever maken als je zoekt naar leuke cadeaubonnen? Dan is een sieradenbon een goed idee. Mooi voor een paar nieuwe oorbellen, een armbandje of een ander sierraad dat de ander altijd al wilde hebben.

Speelgoedbon

Of verwen de ouders met iets waarmee ze wat kunnen kopen voor de kinderen. De speelgoedbon is dan een goed idee. Om iets leuks uit te zoeken als ze klein zijn of om erbij te leggen als ze al wat groter worden en ergens voor aan het sparen zijn.

Tijdschriftenbon

Van een goed tijdschrift is nog nooit iemand slechter geworden, terwijl we er vaak alleen rondom de vakanties en bij verjaardagen aan denken. Met de tijdschriftenbon kan de ontvanger zelf een magazine uitzoeken dat hij of zij leuk vindt.

Wijncadeaubon

Houdt de ontvanger van een goed glas wijn? Met de wijncadeaubon voorkom je dat jij een fles moet uitzoeken, waarmee je misschien niet de goede keuze maakt. In plaats daarvan kiest degene zelf, zodat je zeker weet dat jij het goed hebt gedaan met een van de cadeaubonnen.

 

Een cadeaubon is altijd een goede keuze

Een cadeaubon is altijd een goede keuze, omdat de ontvanger er zelf een cadeau mee kan uitzoeken. Zo weet je zeker dat je met de cadeaubonnen een cadeau geeft dat in de smaak valt. Vooral als je kiest voor een van de originele bonnen, om op een verrassende manier voor de dag te komen. En stem je dit af op waar de ander van houdt? Dan kan het met dit cadeau niet misgaan, dus zijn de cadeaubonnen de beste keuze om de ander mee te verwennen.