Top 10 Huis en tuin

bose koptelefoon cadeau voor hem

1.Koptelefoon

De Bose Quiet Comfort 35 draadloze hoofdtelefoons zijn ontworpen met een ruisonderdrukking van wereldklasse die stil geluid stiller maakt en muziek beter laat klinken. Bevrijd uzelf van kabels en maak eenvoudig verbinding met uw apparaten via Bluetooth en NFC-koppeling. Volume-geoptimaliseerde equalizer geeft u gebalanceerde audioprestaties op elk volume terwijl een ruisonderdrukkende dubbele microfoon zorgt voor heldere gesprekken, zelfs in winderige of lawaaierige omgevingen. Gesproken instructies en intuïtieve bedieningselementen zorgen voor probleemloos communiceren en bedienen van uw muziek. Een lithium-ionbatterij geeft u tot 20 uur draadloze afspeeltijd per oplaadbeurt.

Bestel

2. Messenblok

Deze hoogwaardige keukenmessen van Diamant Sabatier zijn een superleuk en handig cadeau. Perfect voor de professionele kok, maar ook een aanmoedigend cadeau voor de beginnende thuiskok. Een goed koksmes is de basis van elke ambitieuze kok. Een origineel cadeau voor je keukenprins. Sabatier is een begrip in de messenwereld, maar er zijn nog grote verschillen. Diamond Sabatier en Lion Sabatier zijn de bekendste kwaliteitsmerken. Wij hebben gekozen voor de Riyouri serie van Diamant Sabatier.

Bestel
messenblok cadeau voor hem
vuurschaal cadeau voor hem

3. Vuurschaal

Mannen spelen altijd graag met vuur en willen altijd vanalles in brand steken:-) Met deze vuurschaal kan dat op een veilige manier en het brengt meteen ook een leuke gezellige sfeer in de tuin. Met z’n allen rond het vuur op een koude winteravond gezellig met een drankje erbij, heerlijk! Deze HEAT Outdoor Living Classic Black Vuurschaal 80 is een stijlvolle, moderne vuurschaal. Dit is de perfecte vuurschaal voor een romantische avond samen. Het state-of-the-art design van deze vuurschaal zorgt ervoor dat hij een aanwinst is voor iedere tuin.

Bestel

4. Kamerjas

Een warme gezellige kamerjas is ideaal om ‘s morgens op te staan tijdens de koudere periodes en kan ook gebruikt worden om ‘s avonds gezellig voor tv op de bank te hangen in de koude wintermaanden. Wij hebben gekozen voor een extra dikke uitvoering met een kap.

Bestel
kamerjas cadeau voor hem
zitzak fatboy cadeau voor hem

5. Fatboy Zitzak

De Fatboy zitzakken zijn echt heerlijk om in weg te zakken op eender welke plaats en ondergrond. De zitzak is gevuld met duizenden kleine bolletjes waardoor het zich aanpast aan je lichaam. Fatboy maakt eigenzinnige en iconische lifestyleproducten voor binnen en buiten. Al meer dan twintig jaar ontwikkelt dit Nederlandse designmerk zich met een uitgesproken collectie verlichting, meubelen en onderscheidende accessoires.

Bestel

6. Lego Technics

Sinds 1977 biedt LEGO® Technic speelgoedbouwsets een uitdagende maar lonende ervaring voor kinderen, tieners en volwassenen. De bouwpakketten bevatten voertuigen in alle soorten en maten, van iconische superauto’s en racehelden tot machtige bouwmachines. Elk gedetailleerd speelgoedmodel is geïnspireerd op echte voertuigen en bevat altijd authentieke ontwerpdetails en werkende functies. Ontdek balken, tandwielen, assen en meer, die allemaal een geweldig inzicht in techniek bieden, met veel mogelijkheden voor creatief spel.

Bestel
lego technic cadeau voor hem
wifi range extender cadeau voor hem

7. WIFI range extender

Ben je het ook beu dat je op sommige plaatsen in huis een slecht wifi signaal hebt? Met de wifi range extender behoort dit tot de verleden tijd. De range extender van TP-LINK maakt draadloos verbinding met uw router, waardoor het signaal wordt versterkt en uitgebreid naar gebieden die het op zichzelf niet kan bereiken. Het apparaat vermindert ook signaalinterferentie om een betrouwbare Wi-Fi-dekking in uw huis of kantoor te garanderen.

Bestel

8. Horlogebox

Wanneer een man meerdere mooie horloges heeft wil hij ze graag netjes opbergen in een overzichtelijk luxe koffertje waar hij snel uit kan kiezen welk horloge hij die dag zal willen dragen. De koffertjes zijn beschikbaar met 1, 2 of 3 vakjes tot wel 20 vakjes al zal die laatste wel meer bestemd zijn voor echte horloge verzamelaars.

Bestel
horlogebox cadeau voor hem

9. Bierbrouwpakket

De meeste mannen drinken graag een biertje dus willen ze er ook graag eentje zelf brouwen. Er zijn verschillende bierbrouwpaketten op de markt met verschillende soorten hop, gist en mout, de belangrijkste ingredienten voor het brouwen van bier. Een leuke hobby al kunnen ze niet meteen van het resultaat proeven want het gisten neemt een aantal weken in beslag.

Bestel

10. IP camera

Mannen zijn verzot op technologische speeltjes, de IP camera kan op verschillende manieren zijn nut bewijzen. Ik denk maar aan het monitoren van je baby, kinderen of de hond wanneeer je even van huis weg bent. Je kan vanop gelijk welke smartphone of tablet de beelden live bekijken en met een PZT camera kan je zelf de camera draaien, tilten of zoomen. Een andere handige functie is de bewegingsdetectie, stel dat er iemand ongewenst in je huis rondloopt dan zal de camera beginnen opnemen of snapshots maken.

Bestel
ip camera cadeau voor hem

Cadeau voor hem: hier maak je hem echt blij mee

Cadeau voor hem kopen en zeker weten dat je daarmee scoort? Het is belangrijk om mannen een beetje beter te begrijpen. Zodat je zorgt voor een cadeau dat in de smaak valt, al was het maakt om de insteek die je daarmee kiest. Dan maakt het niet eens zoveel uit wat je geeft, omdat mannen begrijpen hoe je hebt gedacht en ze waarderen welke moeite je voor ze hebt gedaan.

En ben je benieuwd wat mannen dan zo leuk vinden in een cadeau en in alles wat ze krijgen? Zolang het grappig is maakt dat ze gelukkig. En zit er een beetje competitie in? Dan weet je zeker dat de meeste mannen daar ontzettend blij van worden.

Grappig maakt gelukkig

Mannen houden ervan om onbezorgd te lachen. En dat doen ze het liefst om de domste dingen, waar bijvoorbeeld vrouwen over het algemeen maar weinig van begrijpen. Het is de typische mannenhumor, die eigenlijk nergens over hoeft te gaan en juist op dat moment het meest grappig is.

Dus kun je een cadeau vinden met een knipoog? Dat is in de meeste gevallen goed geschikt, ook al is het misschien niet iets waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft. En daar waar vrouwen het fijn vinden om iets te krijgen om samen te doen Cadeau voor haar, vinden mannen het juist fijn als er een beetje competitie bij komt kijken.

Zodra mannen elkaar ermee kunnen uitdagen of als ze kunnen laten zien wat ze waard zijn wordt het ineens heel interessant. En zoek je een ander cadeau voor hem dan met de competitie? Zorg er in ieder geval voor dat ze erom kunnen lachen, omdat je daarmee zeker weet dat je een goede en geslaagde keuze maakt.

5 ideeën om hem te verrassen

Benieuwd naar de cadeaus voor hem waar je op een leuke manier mee kunt verrassen? We zetten een aantal geslaagde ideeën op een rij:

  • Chili-set om uit te dagen
  • Blikken- en flessenpers
  • Speaker voor in de douche
  • Speciale koptelefoonhouder (rock-symbool)
  • Bierbrouwpakket
1. Chili-set om uit te dagen

Is de man die je een cadeau wilt geven van het type alfa? En is het zo’n type dat anderen graag uitdaagt of zelf regelmatig laat zien hoe een ‘echte’ man het zou aanpakken? Dan is het een goed idee om daar voor het cadeau voor hem eens lekker in mee te gaan. Bijvoorbeeld met een chili-set, waarbij de verschillende pepers die er zijn gebruikt bijvoorbeeld steeds een beetje heter worden.

Het is niet iets dat de mannen meteen klaar zullen zetten of openen, maar reken maar dat ze er op een later moment een hoop lol mee zullen hebben. Als ze met vrienden zijn en elkaar graag een beetje uitdagen. Met jouw cadeau voor hem, waarmee je dus uitstekend in de smaak bent gevallen. En vraag je om wat foto’s of andere herinneringen van het moment dat gaat volgen? Dan blijf je bovendien langer betrokken, waarmee jouw cadeau z’n doel meer dan heeft bereikt.

2. Blikken- en flessenpers

In dezelfde categorie vind je de blikken- en flessenpers. Waarbij je tijdens het geven natuurlijk aangeeft dat de blikjes en flesjes wat jou betreft zo klein mogelijk moeten worden, iets waar je de man in kwestie wel in vertrouwt.

Zodra je ze vertelt dat het kleiner en compacter kan, is de kans groot dat ze er meteen mee aan de slag willen. Als het met de hand niet goed lukt, of juist door te laten zien wat ze zonder de pers met de hand voor elkaar krijgen.

Je kunt er met de blikken- en flessenpers zelfs een leuk spelletje van maken, tussen de mannen onderling die elkaar gaan uitdagen. Dat kan al op de verjaardag of het feestje zelf, waardoor je er meteen een goede indruk mee maakt.

3. Speaker voor in de douche

En wil je er met het cadeau voor hem juist voor zorgen dat hij er alleen mee aan de slag kan? Veel van de mannen hebben een grote mond, maar zijn tijdens de moment voor zichzelf eigenlijk heel anders. Door stiekem mee te neuriën onder de douche bijvoorbeeld, zonder dat ze echt durven te zingen.

Iets dat je goed kunt stimuleren, bijvoorbeeld met een bluetooth-speaker die goed bestand is tegen water. Een waterdichte speaker is ideaal voor onder de douche, bijvoorbeeld als je de man eindelijk eens lekker mee wilt laten zingen zonder zich daarvoor te hoeven schamen.

4. Speciale koptelefoonhouder

Dus weet je dat de man die je een leuk cadeau wilt geven van muziek houdt? Dan is zo’n speaker een goede keuze, net als een houder voor een koptelefoon. Die je natuurlijk wel in een bijzondere vorm koopt, zoals die van het typische rocksymbool dat je met de hand kunt maken.

Het laat zien dat je begrijpt wat mannen belangrijk vinden, bijvoorbeeld als ze graag naar hun favoriete muziek luisteren. Met een koptelefoon om even in de eigen wereld te kunnen stappen, zonder dat iemand anders daar last van zal hebben. En zeker zonder dat iemand zal klagen over de muziek die te hard staat, waarna de houder weer beschikbaar is om de koptelefoon makkelijk op terug te plaatsen.

5. Bierbrouwpakket

De stoere mannen houden van muziek en misschien van een beetje competitie, al worden ze echt blij van een hobby waar ze hun creativiteit en vakmanschap volledig in kwijt kunnen. En dat vind je bijvoorbeeld in een bierbrouwpakket. Waarvan er steeds meer beschikbaar zijn, zodat je de keuze hebt in diverse prijscategorieën. Wil je de man voor het eerst bier laten brouwen of is het tijd voor een volgende stap? Het is een geweldig cadeau voor hem, waarmee je een uitstekende keuze maakt.

Cadeau voor hem met een beetje competitie

Dus zoek je een cadeau voor hem? Maak het grappig, zorg voor een beetje competitie en denk na over hun hobby’s en waar ze het liefst mee bezig zijn. Je weet dan zeker dat je een goede keuze maakt, voor een cadeau waar de man heel blij mee is en het misschien zelfs nog wel een tijdje over zal hebben.